Zaterdag 12 juni was het zover: de 1e editie van de VOG Rally!

De Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) organiseert meerdere events voor haar leden per jaar. Dit keer konden ze zich inschrijven voor een unieke rally professioneel uitgezet door Rally Masters. Maar liefst 40 equipes begonnen aan de 4 etappes. De dag eindigde met een gezellige BBQ bij het kantoor van hoofdsponsor DLM | Dé Lease Maatschappij in Oosterhout. Doordat het evenement werd bekostigd door diverse sponsoren vanuit de VOG en hoofdsponsor DLM, kon het complete inschrijfgeld worden gedoneerd aan stichting de Kloosterhoeve, welke wonen en zorg biedt aan mensen met de ziekte van Huntington t.b.v. een project op het gebied van zorgtechnologie. Een anonieme gever verdubbelde later het sponsorbedrag waardoor de uiteindelijke donatie uitkwam op maar liefst 3.200 euro!

Aftrap bij Louwman & Parqui door Hans Kraay jr.

Bij aankomst bij Louwman en Parqui werden alle equipes ontvangen met een kopje koffie en thee met worstenbroodjes en kregen alle equipes een routeboek en een goodiebag vol leuke goodies en lekkernijen voor onderweg. Na het openingswoord door Erik Broeders werd de cheque uitgereikt door Hans Kraay jr. aan Chantal van de Hulsbeek, werkcoach van de Kloosterhoeve en kon begonnen worden aan de vier etappes. Aan de start verschenen 42 auto’s, variërend van een Rolls Roys Ghost, Ferrari F430 Spider, Lexus LC 500 cabrio, Land Rover Defender, Jaguar E Type, BMW i8 en een Aston Martin Vantage cabrio. Prachtig om te zien voor de echte autoliefhebber!

Spannend parcours

Na het startschot begonnen de kandidaten aan het eerste deel van de in totaal vier etappes welke professioneel waren uitgezet door Rally Masters. Tijdens het eerste deel van de rally moesten de coureurs diverse opdrachten uitvoeren die hen door een landelijke omgeving stuurde. Het doel was om het routeboek te ontcijferen aan de hand van bollen, pijlen en foto’s. De deelnemers hadden een aantal foto’s van herkenningspunten meegekregen waarnaar gedurende de gehele route gezocht moest worden. Na de eerste en tweede etappe kwamen de kandidaten bij DLM in Oosterhout bij elkaar voor koffie en thee en een versnapering.

Daarna ging het tweede deel van de rally van start. Opnieuw moesten de coureurs aan de slag om de rest van het parcours te ontcijferen om zo bij de eindlocatie te komen. Na twee spannende etappes eindigden alle deelnemers bij weer bij DLM in Oosterhout. De dag werd afgesloten met een borrel met BBQ én natuurlijk de prijsuitreiking. De winnaar was het team die de meeste herkenningspunten had genoteerd.

De eerste prijs ging naar het team van Move to Adventure. Het team van Jes! Marketing werd tweede en de derde plaats ging naar het team van DLM. 

Geslaagde dag

We kunnen terugkijken op een geslaagde, zonnige en competitieve dag met veel rijplezier. Het is leuk om te zien dat de deelnemende equipes in auto’s rijden die net zo divers zijn als het ledenbestand van de VOG. De auto’s varieerden van Rolls Royce tot Mini Cabrio en alles er tussenin. 

Video en foto’s van de dag door Joeri vd Kieboom van www.breedbeeldav.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.