Adverteren

Hier vind je de spelregels met betrekking tot het adverteren op de VOG-informatiezuilen in de gemeente Geertruidenberg. Er staan drie informatiezuilen langs de toegangswegen in onze gemeente, aan de Maasdijk, Wilhelminalaan en Centraleweg.

Adverteren op de VOG-informatiezuilen is eenvoudig. We bieden een maximale exposure tegen een vaste, lage vergoeding per maand. Voor slechts € 250 excl. BTW per maand loopt jouw advertentie 24/7 mee in de advertentiecyclus op drie zuilen bij de toegangswegen van onze gemeente.  Dit is per maand opzegbaar en je betaalt eenmalig € 100,- excl. BTW plaatsingskosten.

40% VOG-LEDENKORTING​

VOG-leden betalen geen € 250 excl. BTW per maand, maar slechts € 150 excl. BTW per maand.  Dat is 40% korting! Ook dit is per maand opzegbaar en je betaalt eenmalig € 100,- excl. BTW plaatsingskosten.

Adverteren infozuilen

Via onderstaande formulier kan je jouw advertentie plaatsen. Hiervoor dien je ook een afbeelding aan te leveren conform onderstaande richtlijnen.

richtlijnen opmaak

Het beste resultaat op grafische led-displays krijg je met de volgende specificaties:

  • Maak media exact op formaat 200 x 315 pixels (breedte x hoogte) met een resolutie van 72ppi.
  • Met een pixel pitch van 6 mm is het netto beeldformaat 120 x 189 cm.
  • Stel de kleurmodus in op RGB 24-bits (8-bits per kanaal)
  • Vergroot tekst en beeld voor de beste leesbaarheid.
  • Pas geen anti-aliasing toe op kleine teksten.
  • Gebruik lichte kleuren op een donkere achtergrond om lichtstraling te beperken en optimaal contrast te bereiken.
  • Gebruik een lettergrootte van minimaal 16 punten, kleiner wordt slecht leesbaar op afstand.

Bestandsformaat

Afbeeldingen met de volgende bestandsformaten zijn mogelijk:

  • Gebruik bij voorkeur .PNG voor de beste (tekst)kwaliteit.
  • Ook .JPEG/.JPG wordt ondersteund, maar let hierbij op de gebruikte compressie.

Wil je de productie van de afbeelding uitbesteden? Dat kan. Afhankelijk van jouw wensen kan je advertentie door  johngaasbeek.nl of een ander bureau worden opgemaakt.

Wil je aanvullende informatie, neem dan contact op met onze redactie.
Telefoonnummer: 06 – 51622255 of info@vog.nl.

divers

Geen winstoogmerk
De VOG heeft geen winstoogmerk. De exploitatie van deze informatiezuilen wordt uitgevoerd tegen kostprijs. Ook de gemeente Geertruidenberg heeft hierin geïnvesteerd. Hierdoor kunnen we tarieven bieden die veel lager zijn dan bij commerciële aanbieders zoals Suurland Outdoor. Hiermee dienen we de belangen van onze leden en bieden we een advertentieplatform dat uniek is in Nederland.

Publicatie bij calamiteiten
Samen met de gemeente Geertruidenberg plaatsen we de informatiezuilen. Een van de gemaakte afspraken met de gemeente gaat over berichtgeving bij ernstige calamiteiten. Als er zich binnen de gemeente calamiteiten voordoen, dan kunnen deze op de borden geplaatst worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitslaande brand waardoor bepaalde wegen niet bereikbaar zijn of een evacuatie in verband met een gevaarlijke situatie. In dit geval gaat dit ten koste van uw publicatie en beroept de VOG zich op overmacht. Op basis hiervan kan geen restitutie plaatsvinden.

Storingen
Het kan voorkomen dat door een technische storing advertenties tijdelijk niet getoond worden. Dit is overmacht en geen grond voor restitutie van de betaalde advertentiekosten.

Q&A

Kan ik adverteren als ik geen VOG-lid ben?
Ja, dat kan. 

Kan ik ook alleen op bijvoorbeeld zaterdag adverteren, of op slechts 1 informatiezuil?
Nee. Advertenties worden 24/7 op alle informatiezuilen getoond.

Kan ik ook met bewegend beeld/video adverteren?
Ja, dat kan. Neem voor meer informatie hierover, contact op via info@vog.nl, wij informeren je dan ook over de technische specificaties.

Nieuwsbrief

Blijf op up-to-date met onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in en ontvang het laatste lokale ondernemersnieuws in je mailbox.