Nouwens Interieur: “Gaat niet bestaat niet”

Nouwens Interieur is een bedrijf gespecialiseerd in maatwerkinterieur. Lendert Verschuren is de eigenaar van het bedrijf sinds 2009. Het bedrijf ontwikkelt zich razendsnel en de projecten van Nouwens Interieur gaan de hele wereld over. Voor dit artikel spreek ik met Bas van der Linden, de accountmanager van het bedrijf. Hij vertelt over het karakter van het bedrijf en hoe hij Lendert als ondernemer ziet.

Door Sara Berende

Lendert Verschuren staat al meer dan 10 jaar aan het roer van Nouwens Interieur. Lendert heeft genoeg ervaring opgedaan binnen de branche voordat hij bij Nouwens Interieur als bedrijfsleider aan de slag ging, alvorens hij in 2009 het bedrijf overnam. De naam van de vorige eigenaar van het bedrijf heeft hij in ere gehouden. Volgens Lendert doet de achternaam recht aan het soort bedrijf dat Nouwens Interieur is: een “echt” familiebedrijf.

Bas van der Linden woont in Culemborg en werkte hiervoor bij Decovisie, een leverancier van decoratieve plaatmaterialen. Nouwens Interieur is al jaren klant bij Decovisie en zo hebben Bas en Lendert elkaar leren kennen. Na 17 jaar bij Decovisie te hebben gewerkt, was Bas toe aan iets nieuws: “Ik wilde een nieuwe uitdaging aangaan en Lendert bood mij op het juiste moment die kans.” Sinds 1 september 2020 werkt Bas bij Nouwens Interieur als accountmanager.

Nouwens Interieur is gespecialiseerd in maatwerkinterieur. Hieronder vallen alle interieurzaken die je kunt bedenken. Denk hierbij aan, kasten, tafels, badkamers en van keukens tot halffabricaten voor interieurbouwers en/of bouwbedrijven. De leus ‘Gaat niet bestaat niet’ van Lendert is niet voor niets kenmerkend voor het bedrijf. Bas licht de uitspraak toe: “Team Nouwens gaat op zoek naar de oplossing die het best bij de betreffende klant past. Het is onze uitdaging om alle projecten tot een succes te maken.”

Naast dat Nouwens Interieur oplossingsgericht te werk gaat, maakt de techniek ook een groot deel uit van de identiteit van Nouwens. “Onze computergestuurde machines leveren een groot deel van het dagelijkse werk en de nieuwste Homag Centateq T-300 is een regelrechte aanwinst die voldoet aan onze eisen en wensen”, vertelt Bas. “Die vooruitstrevendheid in techniek maakt Nouwens Interieur uniek”, vertelt Bas.

“Vooral Lendert en zijn passie voor machines en techniek zijn onafscheidelijk. Het is echt zijn hobby”, vult Bas aan. “Verder is Lendert als ondernemer heel concreet. Afspraak is afspraak, hierdoor weet je altijd wat je aan hem hebt.” Nouwens Interieur heeft een mooi team om door te groeien en met een lidmaatschap bij de VOG willen zij Nouwens Interieur op regionaal niveau meer op de kaart te zetten!

 

Wil je ook een keer met jouw bedrijf in de spotlights staan? Word dan nu lid van de VOG en Sara neemt contact met je op! Of stuur haar zelf een e-mail: sara@vog.nl.

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.