Op zoek naar een uitdagende stageplek? De ondernemersvereniging VOG heeft jouw hulp nodig!

Word jij als stagiair commerciële economie blij van strategische vraagstukken? Houd je ervan om helderheid scheppen in de berg aan informatie die ondernemers bieden en ben je ook nog eens niet te beroerd om je woorden in daden om te zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) wil in samenwerking met QuickTender en de gemeente Geertruidenberg, een strategisch plan opzetten en uitvoeren op gebied van inkoopkrachtbundeling. Met een groot leden bestand is het voor de VOG van groot belang om te weten en te ervaren waar de behoeftes van de ondernemers liggen en wat de belangen zijn van de verschillende soorten ondernemersgroepen.

Je bent voornamelijk bezig met het ophalen van informatie bij de ondernemers van een van de grootste bedrijventerreinen in Brabant. Je weet precies te achterhalen wat zij nodig hebben en presenteert de resultaten van dit onderzoek vol enthousiasme aan het einde van de stage. Zo kan de VOG o.b.v. de uitkomsten belangrijke keuzes maken en die vervolgens samen met de partners QuickTender en de gemeente voortvarend verder gaan oppakken en tot uitvoering gaan brengen.

 

We ontvangen graag jouw creativiteit op het gebied van inkoop!

Je werkplek vind je op verschillende plekken, je kunt dus flexibel aan de slag: bij de VOG in ’t Ondernemershuys, op het kantoor van QuickTender in de Dongecentrale in Geertruidenberg of vertrouwd op je eigen plek thuis. Natuurlijk bieden we je een goede begeleiding. En tegelijkertijd verwachten we dat je taken en verantwoordelijkheden zelfstandig kunt oppakken.

Vanaf september ben je fulltime beschikbaar voor minimaal 18 weken in een meewerkstage. Eerder beginnen mag natuurlijk ook!

 

Wat doe je als stagiair bij de VOG?

 • Je stelt een bondig en efficiënt strategisch onderzoeksplan én een duidelijke set vragen om alle wensen van ondernemers te achterhalen als het gaat om centraal inkopen;
 • Natuurlijk steek je je handen uit de mouwen, brengt de ondernemers een bezoek, belt en mailt met hen en weet precies te pinpointen waar het bij hen om draait.
 • Aan het einde van je stageperiode heb je helder voor ogen hoe de VOG i.s.m. met QuickTender alle ondernemers het beste kunnen ondersteunen in een centraal inkoopbeleid en in algemene krachtenbundeling;
 • Als stagiair commerciële economie ontdek je graag de behoeftes van alle stakeholders van de VOG en wil je een bijdrage leveren aan de winstgevendheid van de ondernemers;
 • Je presenteert alle resultaten en de impact van je acties in een pakkende presentatie aan alle stakeholders.

 

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een ondernemende student commerciële economie (of soortgelijk) op minimaal hbo-niveau en wil graag gecoacht worden door ondernemers;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en schrijft goed Nederlands en bij voorkeur ook Engels;
 • Je kunt creatief denken, informatie omzetten in een duidelijk strategie en de daaruit afgeleide stappen in uitvoering brengen;
 • Je bent een doorpakker die helder communiceert en het inkoopmanagementplan tot een succes weet te brengen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een interessante omgeving waar je jouw kennis op gebied van commerciële economie in de praktijk kunt brengen en waar je veel leerzame ervaring kunt opdoen onder ondernemers die gevestigd én actief zijn op een van de grootste bedrijventerreinen van Brabant.
 • We bieden je alle steun en info om van deze stage een succes te maken, dat doen we in vaste supportgesprekken. Samen stippelen we de route van je onderzoek uit, zodat het jou en ons leerzame informatie oplevert.
 • Je krijgt flexibiliteit in je aanpak en de keuze van je werkplek: in ’t Ondernemershuys in Geertruidenberg, op kantoor bij QuickTender (vanaf september in de Dongecentrale Geertruidenberg), of thuis. Natuurlijk kunnen we je het best begeleiden als je met enige regelmaat in de buurt bent;
 • En uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding.

Ben je nieuwsgierig worden en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar secretariaat@vog.nl!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.