Inschrijving VOG Rally 2021 verlengd naar 7 juni!

Op zaterdag 12 juni is de 1e editie van de VOG Rally! Onze leden hebben de uitnodiging al een aantal weken ontvangen en we hebben al een hoop inschrijvingen binnen. Leuk om te merken dat dit zo enthousiast wordt ontvangen. Omdat we nog wat plekken over hebben, heeft de VOG de inschrijfdatum verlengd naar 7 juni.  Uiteraard is alles volgens de coronamaatregelen en je hoeft geen sportbolide of klassieker te hebben om mee te doen. Schrijf je in, want het belooft een leuke en gezellige middag te worden!

 

Het is leuk om te zien dat de deelnemende equipes in auto’s rijden die net zo divers zijn als het ledenbestand van de VOG. De auto’s variëren van Rolls Royce tot Mini Cabrio en alles er tussenin. Schroom dus niet om toch deel te nemen, ook als je geen sportbolide of klassieker hebt.

 

We organiseren deze toertocht i.s.m. Rally Masters op een geheel corona bestendige wijze. De rally wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: DLM, Dé Lease Maatschappij en subsponsors: Comfort VermogensbeheerDekker BVLouw

man & ParquiOfficetopperOptimize FinanceSchellenbach. We vragen een bijdrage van € 50 per equipe, wat volledig naar het goede doel zal gaan.

Inschrijven kan t/m 7 juni via deze pagina: https://vogweb.nl/vog-rally-2021/

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.