Wil jij je enthousiasme voor techniek of technologie delen met kinderen?

Kom dan een workshop in het Ontdeklab begeleiden!
In het Ontdeklab van Theek 5 Raamsdonksveer organiseren we activiteiten voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.  De kinderen gaan aan de slag met proefjes en onderzoeken op het gebied van techniek en technologie. Ben je enthousiast over techniek en wil je je kennis graag delen met kinderen, dan zijn wij op zoek naar jou.

Kom jij een workshop begeleiden?
De activiteiten in het Ontdeklab zijn altijd anders en worden in overleg bepaald. Lever een leuk idee aan en verzamel het benodigde materiaal. Samen bekijken we de mogelijkheden. Vervolgens begeleid je de kinderen tijdens het uitvoeren van de activiteit.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij bieden jou en je bedrijf een kans om kinderen op jonge leeftijd te enthousiasmeren voor techniek en technologie. Met het Ontdeklab bereiden we kinderen voor op de arbeidsmarkt van de toekomst. En natuurlijk ontvang je het enthousiasme van de kinderen, die veel leren over techniek en technologie. Je krijgt een gratis bibliotheekpas en je mag tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van de producten en diensten van Theek 5.

Ben je geïnteresseerd?
Kom jij een workshop begeleiden in het Ontdeklab? Of heb je goede ideeën voor het Ontdeklab? Kijk voor alle informatie op www.theek5.nl/ontdeklab.  Of neem contact op met Twiggy Segers – Consulent Theek 5 Raamsdonksveer – t.segers@theek5.nl of 06 – 40 270 057.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.