Laat de laatste technologische ontwikkeling zien en neem deel aan de Tech Doe Dag!

Op zaterdag 6 november 2021 van 12.30 tot 17.00 uur organiseert Theek 5 Raamsdonksveer de Tech Doe Dag. Kinderen maken hier op interactieve manier kennis met techniek, wetenschappelijke proefjes en mediawijsheid. Dit kan tijdens één van de vele workshops. Ook willen we een aantal demonstraties van technische bedrijven laten zien. We willen de kinderen enthousiast maken voor een technisch beroep, zodat ze later in jouw bedrijf komen werken. Doe je mee?

Tech Doe Dag
De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een sneltreinvaart op en bepalen een groot deel van onze toekomst. Kinderen vanaf groep 3 t/m 8 en hun ouders ontdekken op de Tech Doe Dag de meerwaarde van techniek, ICT, creativiteit, wetenschap en mediawijsheid. Ook leerkrachten zijn van harte welkom.

Aanmelden?
Wil jij dat jouw bedrijf vertegenwoordigd is tijdens de Tech Doe Dag? Stuur dan een mail naar Twiggy Segers – Consulent Theek 5 Raamsdonksveer – t.segers@theek5.nl.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.