Week van de veiligheid

Van 11 tot en met 17 oktober 2021 staat Nederland in het teken van veiligheid tijdens de Week van de Veiligheid. In deze week vinden er binnen gemeente Geertruidenberg op 12 oktober en 14 oktober demonstraties plaats over het herkennen van drugscriminaliteit en het voorkomen van inbraak. Hiernaast zijn er ook activiteiten gericht op ondernemers. Zo kun je gratis de e-learning laat je niet overvallen https://bit.ly/3uB69Xk en de e-learning voorkomen van en omgaan met agressie en winkeldiefstal https://bit.ly/3Fg3l6Y volgen.

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid organiseert voor elk thema een talkshow. Zo wordt er een talkshow gehouden op maandag 11 oktober over cyber en digitale veiligheid, op dinsdag 12 oktober over het thema overvallen, woensdag 13 oktober ondermijning en donderdag 14 oktober geweld. De uitzendingen starten om 19:30 uur. Voor meer informatie kun je kijken op https://bit.ly/3A7SIPR.

Voor meer informatie over de Week van de Veiligheid in de gemeente en alle onderwerpen, kijk op https://bit.ly/3Ffs8bq.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.