Meebeslissen in Geertruidenberg: kom aan tafel op 19 oktober

In maart volgend jaar, om precies te zijn op woensdag 16 maart 2022, zijn de gemeenteraadsverkiezingen. En iedereen van 18 jaar en ouder mag dan weer stemmen. Wie denkt dat de politiek niet leeft in Geertruidenberg, die heeft het mis. Vanuit de gemeente organiseerden we dit jaar de cursus Meebeslissen in Geertruidenberg. Tot onze grote vreugde meldden zich meer dan 80 deelnemers aan. Echt geweldig om te zien hoe groot de interesse is in wat er lokaal gebeurt.

En wat is het belangrijk dat meer mensen willen meebeslissen. Want met elkaar maken we de samenleving. Daarbij telt ieders stem. Straks bij de verkiezingen, maar liefst al eerder. Want momenteel zijn de politieke partijen in onze gemeente volop bezig met de voorbereidingen van hun verkiezingsprogramma. En natuurlijk willen de leden van de gemeenteraad ook jouw mening weten over de eigen buurt, zorg in de gemeente, onderwijs, vervoer, sport en nog veel meer.

Daarom op deze pagina mijn oproep aan (bestuurs)leden of vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen, scholen, belangenclubs en maatschappelijke organisaties. Meld je aan voor de Tafeltjesavond op dinsdag 19 oktober. Ook aanmelden op persoonlijke titel, als inwoner en/of ondernemer, is mogelijk. Vanaf de eigen tafel kan je vragen stellen of je punt maken richting raadsleden die als bij speeddates langskomen. Kortom 19 oktober is het ideale moment om aan tafel te komen. Ben jij erbij? Meld je aan via https://www.geertruidenberg.nl/voorelkaar

Marian Witte, burgemeester

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.