VOG gaat op onderzoek uit!

Wij hebben als bestuur in nauwe samenwerking met Merlijn de Vroe van Quicktender de samenwerking gezocht met AVANS Hogeschool om voor de VOG een onderzoek uit te gaan voeren waar wij de leden van de VOG beter in kunnen ondersteunen.

Door AVANS is er een team van vierdejaarsstudenten van de opleiding Commerciële Economie samengesteld om het onderzoek uit te voeren. Dit zijn Perry Robbe, Lotte Wagemakers, Dannica Beenhakkers en Niels Kerstens. Ze zijn allen woonachtig in West-Brabant. Tijdens het onderzoek gaan ze kijken hoe de ondernemers nu met elkaar samenwerken en wat er nog meer aan mogelijkheden zijn. Samenwerken kan financieel interessant zijn, samenwerken kan ontzorgen voor de ondernemers maar ook met betrekking tot duurzaamheid en andere onderwerpen kan het voor bepaalde ondernemersgroepen interessant zijn.

Dit onderzoek gaan de studenten uitvoeren door middel van field- en deskresearch dat voornamelijk zal bestaan uit het afnemen van interviews bij de leden van de VOG. Uiteindelijk zullen de resultaten vergeleken worden en er een advies gegeven worden voor de VOG en Quicktender.

In de komende weken zal een aantal leden van de VOG worden benaderd voor een interview. Het onderzoek en de eindrapportage worden begin december afgerond. Het is een enthousiast team, kritisch, gedreven en hebben er zin in en zijn erg benieuwd naar jullie bevindingen. Graag komen ze binnenkort bij jullie langs om het gesprek met jullie aan te gaan. Tot snel!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.