Wederom een geslaagde en interessante inloopborrel

Afgelopen donderdag 29 september was Huib van Leeuwen te gast bij de VOG inloopborrel. Huib is strategisch adviseur en relatiemanager bij Alfa Accountants en Adviseurs en gaf ons een presentatie met het onderwerp ‘Ondernemen met meer succes, plezier en rust!’ 

Huib vertelde over het bedrijfsverbeterprogramma dat Alfa heeft ontwikkeld. Met dit programma werkt Alfa samen met de ondernemers aan het fundament en aan de groei van het bedrijf. Het doel is om het bedrijf in kaart te brengen en om de doelstellingen voor de toekomst te bepalen. 

Na de presentatie werd er nog enige tijd verder gepraat over het onderwerp. Het was leuk om ook deze keer weer ondernemers te treffen die we langere tijd niet hadden gezien. Onder het genot van pizza werd de avond gezellig afgesloten.

De volgende inloopborrel is op donderdag 27 oktober.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.