Wederom een geslaagde en interessante inloopborrel

Afgelopen donderdag 29 september was Huib van Leeuwen te gast bij de VOG inloopborrel. Huib is strategisch adviseur en relatiemanager bij Alfa Accountants en Adviseurs en gaf ons een presentatie met het onderwerp ‘Ondernemen met meer succes, plezier en rust!’ 

Huib vertelde over het bedrijfsverbeterprogramma dat Alfa heeft ontwikkeld. Met dit programma werkt Alfa samen met de ondernemers aan het fundament en aan de groei van het bedrijf. Het doel is om het bedrijf in kaart te brengen en om de doelstellingen voor de toekomst te bepalen. 

Na de presentatie werd er nog enige tijd verder gepraat over het onderwerp. Het was leuk om ook deze keer weer ondernemers te treffen die we langere tijd niet hadden gezien. Onder het genot van pizza werd de avond gezellig afgesloten.

De volgende inloopborrel is op donderdag 27 oktober.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.