DeepThink: “Het is voor ons belangrijk dat de opdrachtgever het beoogde resultaat behaalt.”

Deze week maken we kennis met twee gedreven ondernemers: Maurice Remmé en Jorg Wijnands. Maurice en Jorg runnen samen het bedrijf ‘DeepThink’, waarmee zij (middel)grote organisaties ondersteunen en adviseren in hun groei, strategie, (digitale) transformatie en productportfolio. Ze creëren een duurzaam en realistisch plan dat direct implementeerbaar is en de beoogde resultaten oplevert.

Door Sara Berende

Maurice Remmé is de oprichter van DeepThink en komt uit Raamsdonksveer. In de afgelopen jaren heeft hij in diverse sectoren gewerkt, waaronder in de consultancy, cyber security en telecom. In 2018 besloot hij om volledig zelfstandig te worden en zodoende heeft hij het bedrijf DeepThink opgericht. Zijn compagnon Jorg Wijnands is daar in 2021 bijgekomen. Jorg woont in Raamsdonksveer en werkt met name in de automotive. Hij is van origine strategisch marketeer en heeft daarin uitgebreide werkervaring.

Jorg en Maurice waren geen vreemden van elkaar: “We zaten bij elkaar op de middelbare school en zijn toen goede vrienden geworden. We hadden zelfs ons eigen kledingmerk, wat al heel goed liep!”, vertelt Maurice. De businesspartners en vrienden zijn na vele jaren opnieuw bij elkaar gekomen. “We zijn altijd goede vrienden gebleven en hebben onze krachten nu gebundeld onder DeepThink. Hiermee kunnen we een grote diversiteit aan services bieden aan onze klanten.”

DeepThink helpt organisaties en ondernemers bij het oplossen van strategische uitdagingen. Dit doen zij op een geheel eigen manier: “In mijn dagelijkse werk merk ik dat implementatie en executie van de ontwikkelde strategie beter kan worden uitgevoerd. Onze overtuiging is dat je bedrijven kunt helpen naar een betere toekomst in groei of bescherming. Niet alleen door te adviseren, maar vooral door mee te gaan in de verandering en implementatie van begin tot eind. Dat kan alleen als je een realistisch plan neerlegt, dat implementeerbaar is en de resultaten levert die het beoogt”, vertelt Maurice.

Met de ruime 20 jaar ervaring die Maurice en Jorg hebben, bieden ze hun diensten aan in meerdere sectoren, waaronder: ICT, cyber security, automotive en de zorgsector. Om de doelen van de opdrachtgever te bereiken, bieden Jorg en Maurice verschillende soorten consultingdiensten aan, waaronder sparring- en coachingssessies. “Het is voor ons belangrijk de opdrachtgever nauw te betrekken en dat we over de hele organisatie draagvlak creëren. Dat doen we door samen met de organisatie een solide strategisch plan te ontwikkelen in combinatie met een pragmatische aanpak om zo ons engagement zo compact mogelijk te houden”, aldus Jorg.

De verschillende achtergronden van Jorg en Maurice zorgen ervoor dat ze elkaar perfect kunnen aanvullen binnen DeepThink. Jorg vertelt: “Ik ben wat pragmatischer ingesteld en Maurice is meer de analyticus van ons twee. Door deze krachten zorgen we ervoor dat er een gedegen en sterk plan van aanpak komt.” In de toekomst zien Jorg en Maurice zich nog steeds werkzaam binnen DeepThink. “We blijven graag een wat kleiner bedrijf dat dicht bij de opdrachtgever blijft en de vertrouwensrelatie opzoekt. Daarbij moeten we blijven acteren naar de trends in de samenleving en kennis opdoen die we nodig hebben”, vertellen Jorg en Maurice.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.