Interessante industrielunch over private equity

Afgelopen vrijdag 21 oktober was er weer een VOG Industrielunch. Dit keer vond de lunch plaats bij The Club in Fort Sint Gertrudis. Er was een goede opkomst en we hadden een leuke verscheidenheid aan ondernemers uit de Industriegroep. Huub Verbeeten van Marktlink was onze gastspreker. Hij gaf een interessante presentatie over private equity en ondernemend Nederland.

Hij praatte de ondernemers bij over een eventuele exit van een bedrijf of het betrekken van een investeerder om juist te groeien. Aan de hand van pakkende voorbeelden werd de vaak complexe materie toegelicht. Ook gaf Huub nog wat tips mee aan de ondernemers. Met als belangrijkste tip: ‘Denk vooruit, wees bewust van je eigen strategie en van de impact van de keuzes die je maakt.’

Na afloop werden er leuke en goede vragen gesteld aan Huub door de aanwezige ondernemers. Vervolgens was het tijd voor een uitstekende lunch met volop gelegenheid tot netwerken. Alles bij elkaar kijken we terug op een geslaagde middag. Tevens was dit de laatste industrielunch van 2022. Het bestuur is al druk bezig om ook voor 2023 een mooi programma in elkaar te zetten. Meer informatie hierover volgt t.z.t.! 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.