Interessante industrielunch over private equity

Afgelopen vrijdag 21 oktober was er weer een VOG Industrielunch. Dit keer vond de lunch plaats bij The Club in Fort Sint Gertrudis. Er was een goede opkomst en we hadden een leuke verscheidenheid aan ondernemers uit de Industriegroep. Huub Verbeeten van Marktlink was onze gastspreker. Hij gaf een interessante presentatie over private equity en ondernemend Nederland.

Hij praatte de ondernemers bij over een eventuele exit van een bedrijf of het betrekken van een investeerder om juist te groeien. Aan de hand van pakkende voorbeelden werd de vaak complexe materie toegelicht. Ook gaf Huub nog wat tips mee aan de ondernemers. Met als belangrijkste tip: ‘Denk vooruit, wees bewust van je eigen strategie en van de impact van de keuzes die je maakt.’

Na afloop werden er leuke en goede vragen gesteld aan Huub door de aanwezige ondernemers. Vervolgens was het tijd voor een uitstekende lunch met volop gelegenheid tot netwerken. Alles bij elkaar kijken we terug op een geslaagde middag. Tevens was dit de laatste industrielunch van 2022. Het bestuur is al druk bezig om ook voor 2023 een mooi programma in elkaar te zetten. Meer informatie hierover volgt t.z.t.! 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.