Balance Beauty Specialist: “Klanten worden hier helemaal in de watten gelegd.”

Bij de VOG hebben we leden uit alle segmenten: van zzp’ers tot grote bedrijven en van schoonheidssalons tot bouwbedrijven. Deze week maken we kennis met Lucia Bartels, eigenaresse van Balance Beauty Specialist. Ze heeft haar eigen beautysalon aan huis en draagt hier zorg voor de innerlijke en uiterlijke verzorging van haar klanten. Lees verder voor het hele verhaal van Lucia en voor een speciale aanbieding voor VOG-leden!

Door Sara Berende

Lucia Bartels is geboren en getogen in Raamsdonksveer. Op haar 19e heeft ze haar diploma gehaald bij Esthetica Breda, hierna is ze meteen haar eigen salon gestart in het huis van haar ouders. Na 15 jaar stopte ze met deze onderneming, het kwam op haar pad om samen met haar man ondernemer te worden van een keuken en badkamer zaak.

Maar de interesse in het vak is nooit verdwenen. Toen ze de kans kreeg om weer een eigen salon te starten, twijfelde Lucia geen moment. “We verhuisden naar onze huidige woning en hier hadden we een mooie ruimte over die ik kon omtoveren naar twee salons. Na anderhalf jaar bijscholing en verdieping in nieuwe technieken, ben ik dit jaar Balance Beauty Specialist begonnen!” Inmiddels werkt ook haar nichtje Amanda een paar uur in de salon mee.

Balance Beauty Specialist is gericht op verbetering met als specialisatie:

  • Anti-aging en huid verbetering d.m.v. epigenetica (celregeneratie)
  • Afvallen onder begeleiding
  • Rimpels verminderen en het verstevigen van contouren en body d.m.v. LPG – endermologie

“Het is een compacte salon geworden met twee werkruimtes dat veel mogelijkheden biedt voor verschillende behandelingen. We vinden het belangrijk dat we onze klanten zich goed voelen, zowel van binnen als van buiten.” Naast uiterlijke verzorging zoekt Lucia met haar klanten ook naar de innerlijke balans: “Mensen worden steeds bewuster van hun gezondheid en voor velen is de volgende stap het nemen van voedingssupplementen. Deze bied ik mijn klanten dan ook aan.”

Het ondernemen is Lucia met de paplepel bijgebracht: “Mijn vader is begonnen als aannemer in de bouw en was eigenaar van Sportcentrum Parkzicht in Raamsdonksveer. Het ondernemen is mij dus niet vreemd, ik heb hierin veel van mijn ouders geleerd.” Lucia vult aan dat ze het als ondernemer heel belangrijk vindt om vanuit haar klant te denken. “Wij willen het beste voor onze klant zonder chirurgische ingrepen. Wij zijn niet belust op omzet maar wel op resultaat. Klanten worden bij ons helemaal in de watten gelegd en we zorgen dat ze altijd met een goed gevoel en goed advies de deur uitlopen.”

Tot aan het einde van het jaar krijgen VOG-leden een mooie korting van 20% op een behandeling of kuur bij Balance Beauty Specialist. Dit kan door het maken van een telefonische afspraak onder de vermelding: ‘BBS aanbieding’. Balance Beauty Specialist verzorgt ook mooie eindejaarsgeschenken voor ondernemers, personeel en klanten. Kijk voor meer informatie op https://balancebeautyspecialist.com/ of bel naar 06-12154375.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.