Gezellige en geslaagde tweede editie van de VOG Golfdag!

Afgelopen donderdag 15 september vond de VOG Golfdag weer plaats! We werden welkom geheten op Golfpark De Haenen, gelegen in Teteringen. Het werd een gezellige dag waarin fanatiek werd gespeeld, maar er ook genoeg ruimte was om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje te spreken.

De deelnemers die zich hadden opgegeven voor de lunch, werden ontvangen met een heerlijk, uitgebreid lunchbuffet op het landgoed. De overige deelnemers druppelden kort daarna binnen, waarop de instructie voor hele groep startte. De wedstrijdspelers startten na de instructie als eerste, de deelnemers aan de clinic begonnen een half uurtje daarna.

Na een paar uur het golfspel gespeeld te hebben, verzamelde iedereen onder het genot van een hapje en een drankje weer bij het clubhuis. Kort daarna werden de felbegeerde prijzen uitgereikt. Van de clinicgroep had Danny Jansen de eer de wisselbeker te mogen ophalen. Hugo Broeders was de winnaar van de wedstrijdgroep. Van harte gefeliciteerd!

Na de prijsuitreiking was het tijd voor de barbecue en de borrel, welke goed verzorgd waren door De Haenen. Het werd een gezellige avond waarin volop werd bijgepraat en heerlijk werd gegeten. Voor een aantal deelnemers was de dag zo’n succes, dat zij hebben besloten om middels een dagcursus op De Haenen een GVB te halen. We kijken ernaar uit hen volgend jaar terug te zien op de baan!

Totale uitslag:

 Winnaars wedstrijd;

  1. Hugo Broeders (HUGO interieurvormgeving)
  2. Jan-Willem Poelhuis (Verbrugge Makelaardij)
  3. Gert-Jan van Seeters (the One Holding)

Winnaars Clinic;

  1. Danny Jansen (My Cool Kitchen)
  2. Yolande de Neef (NCT Holding BV)
  3. Harold Bouwens (Fysiotherapie Bouwens)

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.