VOG online retail overleg 29 maart

Afgelopen maandag 29 maart organiseerde de VOG weer een online overleg met de retailondernemers. Burgemeester Witte, wethouder Mike Hofkens (Economische Zaken), Nicole de Kort (beleidsmedewerker Economische Zaken) en advocaat Geert de Haas van ESQ sloten ook dit keer weer aan.

Door de nieuwe versoepelingen mogen er meer klanten binnen op afspraak. Het exacte aantal hangt af van de winkeloppervlakte. Er werd een kort rondje langs de velden gedaan om te vragen hoe de zaken lopen met de versoepeling. Er kwamen een aantal problematieken naar voren die onderling zijn besproken.

In het vorige overleg is de huurproblematiek onder retailers al aangestipt. Onlangs is het vonnis uitgesproken dat ook retailers met verhuurders om tafel kunnen gaan om over huurkorting te praten tijdens de lockdown.

Ook is besproken welke activiteiten de retail kan gaan organiseren de komende tijd. Retailcoördinator Karin Luppens is hier hard mee bezig en er ligt al een plan klaar. Na de persconferentie van 12 april worden de vervolgstappen van dit plan bepaald!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.