In memoriam: Hans van de Haar

Een droevig bericht bereikte ons.
Een markante man is niet meer.
Geheel onverwachts overleed Hans van de Haar in de nacht van zondag op maandag.

Velen kennen Hans nog als eigenaar van Bruna Raamsdonksveer. Een ondernemer die, ook nu hij zelf niet meer actief was als winkelier, nog steeds erg betrokken was bij het centrum. Hij liep regelmatig, samen met zijn vrouw Carla, bij collega winkeliers binnen voor een belangstellend praatje.
Die belangstelling deelde hij dan ook weer graag op zijn Facebookpagina’s “Het Veers Centrum” en “Geertruidenberg in Beeld”.
Via mooie foto’s en filmpjes hield hij ons op de hoogte over van alles wat er speelde in onze gemeente.
Hij zal door velen gemist gaan worden.
Wij wensen zijn vrouw, kinderen en een ieder die hem dierbaar was heel veel sterkte met dit grote verlies.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.