Verzekeringstips? Verbrugge deelt ze tijdens de Taste of Business

Kenniswerkende ZZP-er?

Als zzp’er heb je veel vrijheid om te ondernemen op de manier waarop jij wilt. Maar ondernemen brengt ook risico’s met zich mee. Want als er iets misgaat, kun je aansprakelijk gesteld worden. En één grote claim kan er al voor zorgen dat je failliet gaat.

Tijdens de 1e editie van de VOG Taste of Business op donderdag 30 september combineren we een heerlijk 3-gangen diner met waardevolle informatie voor jou als zelfstandige ondernemer.

We hebben 3 interessante sprekers, waaronder Verbrugge Groep.

  • Laat je informeren over je aansprakelijkheid ten opzichte van je opdrachtgevers
  • Ook de klantdata die je ‘onder je hebt’ is ‘levensgevaarlijk’ wanneer je denkt aan

cybercrime…

Op speelse wijze nemen we je mee in deze wereld en word je gelijk geadviseerd! We zijn in kleine groep dus je krijgt persoonlijke aandacht.

Verbrugge is al bijna 50 jaar actief als makelaar, hypotheekadviseur en verzekeraar in de regio’s Raamsdonksveer en Oosterhout.

En dat voor slechts 10 euro! Meld je nu aan voor deze waardevolle avond: https://vogweb.nl/taste-of-business/

#ondernemen #tips

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.