17 september VOG Industrie lunch

We organiseren momenteel een lunch en netwerkbijeenkomst van de VOG Industrie bij restaurant ‘t Weeshuys in Geertruidenberg. De VOG Industrie commissie is een onderdeel van de VOG waar de aangesloten leden een extra bijdrage van € 550,- per jaar voor betalen. 

Deze bijeenkomst heeft als thema de energietransitie en verduurzaming. 

Wij hebben de toezegging gekregen dat de nieuwe site manager van RWE Amercentrale, mevr. Drury, graag een presentatie komt geven over RWE en hun rol in de energietransitie. Zij is sinds kort hier in Nederland en de presentatie zal Engelstalig zijn.

De tweede spreker is dhr. de Groot, beleidssecretaris energie en klimaat van VNO-NCW. Hij zal vanuit VNO een toelichting geven over de energietransitie en het bijbehorende overheidsbeleid en klimaatakkoord in Nederland.

We geven hiermee invulling aan een onderwerp dat actueel blijft en waar continu nieuwe ontwikkelingen in plaatsvinden. En het is daarmee ook een onderwerp waar wij als ondernemers constant in mee moeten groeien en van op de hoogte moeten blijven. 

Datum: vrijdag 17 september 2021
Locatie: Restaurant ‘t Weeshuys, Markt 52-56, Geertruidenberg
Tijd: inloop 11.30 uur

PROGRAMMA
11.30 uur: inloop
12.00 uur: aanvang lunch met o.a.:
welkomstwoord VOG-voorzitter Rom van Oers
presentatie mevr. Mary Drury, site manager RWE Amercentrale (Engelstalig)
presentatie dhr. Frits de Groot, beleidssecretaris energie en klimaat VNO/NCW
14.30 uur: einde

De VOG Industrie leden hebben inmiddels een uitnodiging voor deze lunch ontvangen en kunnen zich aanmelden via e-mail.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.