Betere integratie van het bedrijfsleven en het onderwijs

Door een nauwere samenwerking van de VOG en Bedrijven Netwerk Drimmelen (BND) met het Dongemond College willen beide verenigingen stimuleren dat het bedrijfsleven meer gaat samenwerken met het onderwijs. Doel is om het onderwijs te ondersteunen met meer actualiteiten vanuit het bedrijfsleven en te zorgen voor een betere aansluiting aan de behoeftes vanuit de bedrijven. We verwachten dat in de toekomst leren en werken steeds meer in elkaar overvloeien. De strikte scheiding tussen school en werk, valt weg. Formeel leren verplaatst zich van klaslokalen naar hybride leerplekken. 
Binnenkort organiseert het Dongemond College een voorlichtingssessie over een nieuwe mogelijkheid en dat is het Hybride gastdocent. Een interessante mogelijkheid voor uw bedrijf om dichter bij het onderwijs betrokken te raken.
Online voorlichtingssessie: Hybride docentschap en gastlessen
Dinsdag 5 oktober van 19:00 tot 20:00 uur.
 
Een gastles verzorgen, meerdere workshops geven, projectgroepjes begeleiden? Wie weet zie je een hele lessenreeks wel zitten. Jij mag kiezen! Naast je baan in het bedrijfsleven kan je prima een steentje bijdragen aan het onderwijs: in hybride vorm. Een win-win voor jouw carrièremogelijkheden en ontwikkeling. Voor onderwijs en bedrijfsleven waartussen actuele kennis en ideeën circuleren. Zo is onderwijs actueel en krijgt het bedrijfsleven iemand met trainingsvaardigheden.
 
Wil je meer informatie en heb je vragen over de mogelijkheden om als Hybride docent aan de slag te gaan of vind je het leuk om gastlessen te verzorgen? Meld je nu aan via de onderstaande link:
 
Wil je alvast meer weten? Kijk op: https://youtu.be/eQXtGj2t4w8

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.