Uitbreiding webshop kindregelingen Geertruidenberg

Op 1 januari 2022 wordt de webshop voor kindregelingen in gemeente Geertruidenberg uitgebreid. Via de webshop kunnen gezinnen die het financieel moeilijk hebben een beroep doen op vergoedingen vanuit de kindregelingen van de gemeente. Vanuit de Kindregeling worden artikelen voor school, sport of hobby, fietsen, toegangskaarten voor attractieparken, zwemlessen, sport- en muzieklessen en lidmaatschappen van verenigingen voor kinderen (4 tot 18 jaar) vergoed. Voorheen liepen deze aanvragen via declaratieformulieren en bonnetjes. De komst van de app en webshop maken de aankoop van artikelen een stuk eenvoudiger. 

Ieder kind verdient het om mee te doen – doet u ook mee?

Als u als ondernemer of winkelier artikelen voor school, sport of hobby aanbiedt, kunt u zich aanmelden voor de webshop. Ouders van kinderen die in aanmerking komen voor de kindregeling kunnen dan via de webshop bij u kopen. 

Ondernemers lopen geen financieel risico

Ouders reserveren via de webshop een artikel bij uw organisatie. Nadat u de reservering hebt geaccepteerd, wordt het bedrag aan uw organisatie overgemaakt. U kunt u het artikel op de gebruikelijke wijze aan de klant leveren. Bijvoorbeeld door de artikelen in de winkel te laten afhalen. U kunt er ook voor kiezen om aankopen, zonder reservering vooraf, in de winkel via een QR-code te regelen*. De betaling van producten verloopt automatisch van gemeente aan leverancier. U loopt geen enkel risico.

Deelnemen gaat makkelijk

Op 1 september 2021 startte de gemeente al met het aanbieden van zwemlessen via de app. Nu dit loopt wordt de webshop per 1 januari 2022 uitgebreid. Op https://kindregelingen.geertruidenberg.nl kunt u zien hoe het digitale platform er voor zwemlessen uitziet. Via deze link komt u op de startpagina van het platform. Door bovenaan de startpagina ‘aanbieders’ te selecteren, komt u op de aanmeldpagina voor winkeliers.

  • Artikelen voor school, sport, hobby, toegangskaarten attractieparken kunt u op het platform aanmelden voor de categorie ‘Persoonlijk budget’.
  • Fietsen en muziekinstrumenten hebben een eigen categorie en kunt u aanmelden bij respectievelijk de categorie ‘Fiets’ of ‘Muziekinstrument’.

Bel of mail gerust als u vragen heeft

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Monique van Heel. Zij is bereikbaar via m.vanheel@geertruidenberg.nl. Van maandag t/m woensdag is ze telefonisch bereikbaar via 0162 – 579 507.

Bent u bezig met aanmelden maar u komt er niet uit? Stuur dan een mail support@forus.io of bel 085 – 004 33 87. Ook kunt u gebruikmaken van de chatfunctie.

Alle kinderen verdienen het om mee te kunnen doen. Nu nog meer dan ooit. Mogen wij op u rekenen?

Gemeente Geertruidenberg wil u alvast hartelijk bedanken voor uw medewerking.

*) Bij deze betaalwijze is het wel noodzakelijk om u aan te melden voor het platform en QR-codes via een app/mobiele telefoon/tablet te scannen, maar niet noodzakelijk om uw aanbod op de website te plaatsen. Deze werkwijze kan handig zijn als u veel verschillende artikelen voor de doelgroep verkoopt. U kunt ook overwegen om een aantal veel verkochte artikelen op de website te plaatsen en overige artikelen via een QR-code te regelen.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.