Geslaagde netwerkborrel en training koude acquisitie

Op donderdagavond 4 november was de netwerkborrel en training koude acquisitie in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg. De training koude acquisitie werd gegeven door een specialist op dit gebied, Victor Bonke van Acquiro.

Na de ontvangst met koffie gaf Victor Bonke een inspirerende en interactieve training over het “koud” bellen van potentiële klanten. Aan de hand van zeven ingrediënten (RATRACE) nam hij ons mee in de valkuilen (nee, blijf niet hangen bij de eerste R van (teveel) Research) en kansen die koude acquisitie met zich meebrengen. Want zo zijn bijvoorbeeld de beste momenten om te bellen niet altijd de meest voor de hand liggende…

Na deze interactieve masterclass was het tijd voor een gezellige afsluiting met een hapje en een drankje. Omdat dit een betaald evenement was konden ook niet-leden aansluiten. Zodoende waren er onder andere een aantal ondernemers van Bedrijven Netwerk Drimmelen aanwezig, wat weer leidde tot nieuwe contacten. Alles bij elkaar een geslaagde avond met een inspirerende spreker.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten