Terugblik op een geslaagde VOG Premium Lunch met GenZ Talks

Op vrijdag 6 oktober vond de VOG Premium Lunch plaats bij ‘t Weeshuys. Deze educatieve lunch – exclusief voor Premium leden van de VOG – stond in het teken van boeiende inzichten en inspiratie over Generatie Z, gepresenteerd door gastpreker Martijn van Rossum van The New Crew.

Martijn van Rossum leidde de interactieve sessie waarin o.a. de volgende onderwerpen werden behandeld:

  • Hoe kun je jonge talenten uit Generatie Z benaderen en aantrekken in een competitieve arbeidsmarkt?
  • Strategieën om Generatie Z aan je organisatie te binden en hun langdurige betrokkenheid te waarborgen.
  • Het delen van effectieve communicatietechnieken om beter met Generatie Z te kunnen schakelen en om elkaar optimale ondersteuning te bieden.

Het programma werd op een boeiende en interactieve manier gehost. De deelnemers kregen de kans om vragen te stellen en inzichten te delen. Dit resulteerde in concrete manieren waarmee ondernemers de nieuwe generatie beter kunnen begrijpen, binden en behouden.

Het eten van ’t Weeshuys was voortreffelijk en het informele netwerken gedurende de lunch zorgde voor een mooie interactie tussen de deelnemende ondernemers. Al met al was de VOG Premium Lunch een groot succes, waarin kennisdeling, lekker eten en netwerken hand in hand gingen.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.