VOG Inloopborrel bij Alfa Accountants en Adviseurs op 26 oktober 2023

VOG Inloopborrel bij Alfa Accountants en Adviseurs op 26 oktober 2023

Deze maand zal de VOG Inloopborrel op 26 oktober 2023 plaatsvinden bij Alfa Accountants en Adviseurs. De inloop is zoals altijd vanaf 17:00 en dit keer hebben we twee korte presentaties van Alfa Accountants en van Comfort Vermogensbeheer.

Ben jij als ondernemer bewust bezig met je digitale footprint en denk je na over je digitale nalatenschap? Tijdens deze inloopborrel zal Alfa Accountants en Adviseurs ons voorzien van een interessante presentatie over deze onderwerpen.

Daarnaast neemt Comfort Vermogensbeheer ons mee in de wereld van Artificial Intelligence (AI) en de beleggingskansen die hieruit voortvloeien. Tijdens beide presentaties is voldoende ruimte voor interactie.

Locatie: Alfa Accountants en Adviseurs, Barbeelweg 1, Raamsdonksveer

Programma:

Vanaf 17.00 uur: Inloop en ontvangst

± 18.00 uur: Digitale nalatenschap door Nicky ’t Lam van Alfa Accountants en Adviseurs

± 18.30 uur: Beleggingskansen met AI door Patrick Zuiderwijk van Comfort Vermogensbeheer

± 19.00 uur: Netwerkborrel

± 20.30 uur: Einde

Er is geen aanmelding vereist voor deze inloopborrel. Alle VOG-leden zijn van harte welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs in Raamsdonksveer. Tot 26 oktober!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.