Terugblik op de VOG zomerborrel

Op donderdag 29 juni kwamen de leden van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg bijeen voor de jaarlijkse Zomerborrel. Vanaf 17.30 uur verzamelden de ondernemers zich in de tuin achter het oude Stadhuis op de Markt in Geertruidenberg, net als de afgelopen drie jaar. Het was een gezellige en informele setting waarin ondernemers konden netwerken en genieten van goed gezelschap. Het werd een culinair feest dankzij de catering van VOG-lid Ouwe Jongens Krentenbrood. De aanwezigen werden getrakteerd op een outdoor-cooking BBQ, met een smakelijk dessert verzorgd door VOG-lid De Ambachtshoeve.

De avond werd ingeleid door Rom van Oers, die de ondernemers toesprak over de afgelopen periode en de rol van de VOG als een partij die ondernemers met elkaar verbindt door leuke interessante evenementen te organiseren. Hierdoor leren wij elkaar beter kennen en kunnen wij ook meer voor elkaar betekenen. Een van die voorbeelden is de werksessie met Symbiosis4Growth en andere toekomstplannen. Hij sloot zijn toespraak af door de aanwezige ondernemers een fijne zomerperiode toe te wensen.

Burgemeester Marian Witte, wethouder Mike Hofkens, enkele boa’s en de wijkagent waren ook aanwezig bij de Zomerborrel. Marian Witte hield een toespraak voor de ondernemers, waarin ze haar waardering voor de ondernemers uitsprak en inging op onderwerpen als de revitalisering van Dombosch, personeelsbeleid en hergebruik van reststromen.De aanwezige ondernemers kregen ook de gelegenheid om hun inbreng te leveren over een toekomstbestendig Dombosch. De belangrijkste thema’s waren verduurzaming, een prettig verblijfsklimaat en bereikbaarheid. Deze waardevolle input zal worden meegenomen in het totaalplan van de gemeente voor de ontwikkeling van Dombosch. De burgemeester kondigde daarnaast een gezamenlijk symposium aan (12 oktober 2023) en riep de aanwezigen op om deze datum alvast te reserveren. Het symposium zal in het teken staan van de jongste generatie werknemers en het vinden van manieren om verschillende generaties binnen bedrijven met elkaar te verbinden. Naast interessante sprekers en waardevolle ontmoetingen, zal tijdens het symposium ook de Groene Pluim worden uitgereikt.

De Zomerborrel van de VOG in Geertruidenberg was een geslaagde avond vol culinaire hoogtepunten en waardevolle gesprekken. Wij wensen alle ondernemers nogmaals een mooie zomerperiode en we kijken nu al uit naar de volgende bijeenkomst: de VOG-inloopborrel op 27 juli.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.