Terugblik op de VOG Rally 2023

Terugblikkend op een prachtige dag, begon de rally op 17 juni op de markt in Geertruidenberg. De rit voerde ons door Het Land van Heusden en Altena, waar 30 teams vol spanning en met een goodiebag vol lekkernijen en cadeautjes klaarstonden voor deze uitdagende puzzeltocht op de weg.

Tijdens de rally was er volop gelegenheid om te genieten van al het moois om ons heen. We maakten een verfrissende tussenstop op het terras van Kasteel Ammersoyen en met de stralende zon aan onze zijde, konden de deelnemers extra genieten van de prachtige route.

De teams streden in een spannende competitie, maar er kan uiteraard maar één winnaar zijn. Daarom willen we nogmaals Lorenzo Stikkers en zijn navigator Kars van Beek van Team Stikkerstechniek feliciteren met hun welverdiende overwinning! Jullie hebben de beker met trots veroverd.

Onze oprechte dank gaat uit naar alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt. We kijken nu al uit naar de rally van volgend jaar!

Hieronder vind je alle foto’s die gemaakt zijn. Tot volgend jaar bij de VOG Rally!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.