Terugblik op de VOG Rally 2023

Terugblikkend op een prachtige dag, begon de rally op 17 juni op de markt in Geertruidenberg. De rit voerde ons door Het Land van Heusden en Altena, waar 30 teams vol spanning en met een goodiebag vol lekkernijen en cadeautjes klaarstonden voor deze uitdagende puzzeltocht op de weg.

Tijdens de rally was er volop gelegenheid om te genieten van al het moois om ons heen. We maakten een verfrissende tussenstop op het terras van Kasteel Ammersoyen en met de stralende zon aan onze zijde, konden de deelnemers extra genieten van de prachtige route.

De teams streden in een spannende competitie, maar er kan uiteraard maar één winnaar zijn. Daarom willen we nogmaals Lorenzo Stikkers en zijn navigator Kars van Beek van Team Stikkerstechniek feliciteren met hun welverdiende overwinning! Jullie hebben de beker met trots veroverd.

Onze oprechte dank gaat uit naar alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt. We kijken nu al uit naar de rally van volgend jaar!

Hieronder vind je alle foto’s die gemaakt zijn. Tot volgend jaar bij de VOG Rally!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.