Succesvolle inloopborrel over de huidige economische omstandigheden en de ontwikkelingen op de beurs

Donderdag 28 juli was alweer de 5e editie van de VOG inloopborrel. Er was ondanks de vakantieperiode een goede opkomst en dat zal mede te maken hebben gehad met het onderwerp van de avond. Dit keer waren Patrick Zuijderwijk en Chris van der Woel van Comfort Vermogensbeheer te gast. Zij hebben een uitstekende presentatie gegeven over de huidige economische omstandigheden en de ontwikkelingen op de beurs. Ook stonden zij stil bij de ontwikkelingen van de crypto munten en wat daar de verwachtingen van zijn. 

Er was een leuke sfeer met veel interactie en dat is precies de bedoeling van deze inloopborrels. En fijn om te zien dat er vanuit de politiek ook steeds meer interesse is. De nieuwe wethouder van ruimtelijke ordering en financiën, Hein de Jongh, was aanwezig en heeft zich net als de andere aanwezigen goed vermaakt. Ook was het erg leuk om wederom een aantal nieuwe gezichten te zien en leden te spreken die we lang niet gezien hadden. Na de presentatie was het tijd voor pizza’s waarbij er nog lang nagepraat is. De volgende inloopborrel is op 25 augustus a.s. in het Ondernemershuys, Markt 38, Geertruidenberg.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.