Student gezocht: je kans om in contact te komen met ruim 300 ondernemers!

De VOG is op zoek naar een leuke, ondernemende en enthousiaste student die ons kan ondersteunen in onze communicatie ambities. 

Door Jessica Eland

Help stimuleren van economische bedrijvigheid en creëren van een dynamisch ondernemersnetwerk door onze leden te informeren van ondernemers over lokale zaken.

Informatie naar leden gebeurt via de website, nieuwsbrieven en social media. Zo worden er wekelijks nieuwsbrieven verzonden en periodiek polls en enquêtes gehouden. Daarnaast organiseren wij diverse leuke bijeenkomsten.

Je werkt samen met de VOG Redactie en een student van de #AVANS Hogeschool.

Je kunt veel werkzaamheden op afstand doen, toch is het zaak om soms een interview of verslag te doen. Daarvoor is het wel handig als je in de Gemeente Geertruidenberg woonachtig bent.

Wat zijn de activiteiten/taken voor de student?
– Leden interviewen en posten op de site en social media
– Verslag maken events + foto+ filmmateriaal
– Beheer FB, Linked in en YouTube

ca. 4 uur in de week, flexibel.

Liefst woonachtig vlakbij Gemeente Geertruidenberg.

Stuur je motivatie email naar info@vogweb.nl T.a.v. Jessica Eland

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.