Student gezocht: je kans om in contact te komen met ruim 300 ondernemers!

De VOG is op zoek naar een leuke, ondernemende en enthousiaste student die ons kan ondersteunen in onze communicatie ambities. 

Door Jessica Eland

Help stimuleren van economische bedrijvigheid en creëren van een dynamisch ondernemersnetwerk door onze leden te informeren van ondernemers over lokale zaken.

Informatie naar leden gebeurt via de website, nieuwsbrieven en social media. Zo worden er wekelijks nieuwsbrieven verzonden en periodiek polls en enquêtes gehouden. Daarnaast organiseren wij diverse leuke bijeenkomsten.

Je werkt samen met de VOG Redactie en een student van de #AVANS Hogeschool.

Je kunt veel werkzaamheden op afstand doen, toch is het zaak om soms een interview of verslag te doen. Daarvoor is het wel handig als je in de Gemeente Geertruidenberg woonachtig bent.

Wat zijn de activiteiten/taken voor de student?
– Leden interviewen en posten op de site en social media
– Verslag maken events + foto+ filmmateriaal
– Beheer FB, Linked in en YouTube

ca. 4 uur in de week, flexibel.

Liefst woonachtig vlakbij Gemeente Geertruidenberg.

Stuur je motivatie email naar info@vogweb.nl T.a.v. Jessica Eland

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.