Opgelet, domeinnaamfraude door TMBenelux

Er zijn deze week verschillende leden van de VOG via de mail benaderd door TradeM Benelux. Dit bedrijf probeert onder het mom van “kapers op de kust” domeinnamen te verkopen. Deze mail heeft als onderwerp “Aanvraag door derden”. Dit is een typisch geval van oplichting/fraude, waar we jullie voor willen waarschuwen.

AvroTros Opgelicht
Het programma Opgelicht van AvroTros heeft hier eind vorig jaar al een uitgebreid artikel over geschreven, zie: https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/ondernemers-opgelet-er-zijn-oplichters-actief-tm-benelux-doet-aan-acquisitiefraude-met-domeinnamen/

Mocht je toch domeinnamen willen registreren, neem dan contact op met je eigen provider, website-ontwikkelaar, ICT-leverancier of een van de VOG-leden met kennis op dit gebied.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.