Opgelet, domeinnaamfraude door TMBenelux

Er zijn deze week verschillende leden van de VOG via de mail benaderd door TradeM Benelux. Dit bedrijf probeert onder het mom van “kapers op de kust” domeinnamen te verkopen. Deze mail heeft als onderwerp “Aanvraag door derden”. Dit is een typisch geval van oplichting/fraude, waar we jullie voor willen waarschuwen.

AvroTros Opgelicht
Het programma Opgelicht van AvroTros heeft hier eind vorig jaar al een uitgebreid artikel over geschreven, zie: https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/ondernemers-opgelet-er-zijn-oplichters-actief-tm-benelux-doet-aan-acquisitiefraude-met-domeinnamen/

Mocht je toch domeinnamen willen registreren, neem dan contact op met je eigen provider, website-ontwikkelaar, ICT-leverancier of een van de VOG-leden met kennis op dit gebied.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.