Ontmoet Rosa Spruit, nieuw bij onze redactie!

Hallo allemaal!

Via dit bericht stel ik mezelf even voor. Ik ben namelijk het nieuwe lid van de redactie van de VOG! Mijn naam is Rosa Spruit en ik heb net mijn vwo-diploma gehaald. Ik ben zeventien jaar oud en woonachtig in Wagenberg. Sporten doe ik graag, net als een lange wandeling maken.

Ik kwam in aanmerking met de VOG via een facebook-bericht en was meteen geïnteresseerd. Schrijven doe ik graag en mijn toekomstige opleiding gaat voornamelijk over entrepreneurship en innovatie. Onderwerpen die natuurlijk erg goed aansluiten bij de VOG! Het lijkt me zeer interessant om leden van de VOG te interviewen en meer te leren over ondernemerschap. Ik kijk er enorm naar uit jullie te spreken.

Hopelijk tot 8 juli op de zomerborrel!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.