Ontmoet Rosa Spruit, nieuw bij onze redactie!

Hallo allemaal!

Via dit bericht stel ik mezelf even voor. Ik ben namelijk het nieuwe lid van de redactie van de VOG! Mijn naam is Rosa Spruit en ik heb net mijn vwo-diploma gehaald. Ik ben zeventien jaar oud en woonachtig in Wagenberg. Sporten doe ik graag, net als een lange wandeling maken.

Ik kwam in aanmerking met de VOG via een facebook-bericht en was meteen geïnteresseerd. Schrijven doe ik graag en mijn toekomstige opleiding gaat voornamelijk over entrepreneurship en innovatie. Onderwerpen die natuurlijk erg goed aansluiten bij de VOG! Het lijkt me zeer interessant om leden van de VOG te interviewen en meer te leren over ondernemerschap. Ik kijk er enorm naar uit jullie te spreken.

Hopelijk tot 8 juli op de zomerborrel!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.