Inloopborrel: interessante bijeenkomst over ‘circulair ondernemen’.

Op donderdag 27 oktober nam Dirk van der Ven ons tijdens de inloopborrel mee in het onderwerp circulair ondernemen. Dirk is programmamanager ‘Circulaire Economie’ bij REWIN West-Brabant. REWIN staat aan de vooravond om in regio West-Brabant de transitie naar een circulaire economie aan te zwengelen.

Alle aanwezigen werden door Dirk eerst meegenomen in de geschiedenis van de wereld en de immens hard groeiende bevolking. Met doosjes en attributen maakte Dirk op een praktische visuele wijze duidelijk hoe de wereldbevolking zich qua leeftijd en welvaart heeft ontwikkeld en hoe het zich in de toekomst zal ontwikkelen.

Na zijn verhaal lichtte Dirk meer toe over circulair ondernemen en wat dat precies inhoudt. Alle aanwezigen werden aan het denken gezet hoe zij aan de slag gaan met dit onderwerp. Er werden vele vragen gesteld en het onderwerp was nog lang gespreksstof. Onder het genot van een drankje en pizza werd de avond afgesloten. Het was weer een succesvolle editie!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.