In memoriam: Jan van Lith

Een betrokken en sociale man, van wie wij te snel afscheid hebben moeten nemen.

Jan was als voorzitter van de OTG een drijvende kracht en verbindende factor tussen de gemeente, onderwijs en technische bedrijven. Vanuit die rol was zijn betrokkenheid bij de VOG groot. Hij zag altijd mogelijkheden en kansen om ondernemers te betrekken bij het onderwijs. En door zijn politieke betrokkenheid kende hij de wegen binnen de gemeente als geen ander.

Een van zijn laatste wapenfeiten voor de OTG was de aanschaf van de Infento kits voor het basisonderwijs. Modulaire bouwpakketten waarmee de jeugd op een praktische manier kan kennismaken met techniek.

Persoonlijk
Naast zijn betrokkenheid bij onderwijs en techniek, was Jan ook op persoonlijk vlak een bijzonder betrokken man. Hij had altijd tijd voor een praatje, was geïnteresseerd in de mens tegenover hem en wist altijd wat er allemaal speelde in de omgeving. Hij was een zeer gewaardeerde en bijzonder actieve man die nog midden in onze samenleving stond.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte bij dit enorme verlies.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.