Het Feest van Fenne zoekt opslagruimte

Hallo, mijn naam is Fenne. Samen met Marie-josé en Tessa zijn we op zoek naar opslagruimte. Ik ben de mascotte van een inzamelingsactie. We willen met z’n drietjes speelgoed inzamelen voor kinderen in de gemeente Geertruidenberg, wiens ouders het niet zo breed hebben. We willen ze heel graag een verjaardags-, Sinterklaas of Kerst cadeau geven. We zijn op zoek naar een opslagruimte, om alle toekomstig verzamelde spulletjes, tijdelijk in op te slaan voordat we ze een nieuw thuis kunnen geven.

Bent u eigenaar van een bedrijf, instantie of bezitter van een pand, en heeft u een opslagruimte over die niet word gebruikt? Wilt u op een andere manier deze actie steunen? Dan willen wij u graag ontmoeten. Laten we de handen (en olifantenslurf) in een slaan, om samen de kinderen een mooie feestdag te bezorgen. Bedankt voor het lezen, en hopelijk spreken we elkaar snel!

U kunt mailen naar: hetfeestvanfenne@hotmail.com

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.