Exclusief voor VOG-leden: promoot nu gratis je bedrijf!

Bij Scattando Productions zijn we bezig met een nieuw concept corporate filming, op deze manier zag je je bedrijf nog nooit! Om dit nieuwe concept goed te kunnen lanceren hebben wij zelf ook promotiemateriaal nodig en daarom geven we er 3 gratis weg aan bedrijven die aangesloten zijn bij de VOG.

Nu zien we iedereen alweer denken, jeej een saaie film van ons bedrijf waarbij de “oude grijze” directeur van achter zijn bureau vertelt over het ontstaan van het bedrijf en we iedere machine in detail laten zien hoe deze werkt.

Effectief om de werking van een bedrijf te laten zien? Ja!
Leuk? Ehm…. …. Nee!

Het kan ook anders, een ludieke video over je bedrijf, daar waar het hart en de ziel van het bedrijf zit, wat drijft jullie om die klanten binnen te halen of hoe komt het dat jullie zo’n gezellig team hebben?

Lees meer over Corporate Promo Filming via onze websites! www.scattandoevents.nl en meld je meteen aan om in aanmerking te komen voor een gratis corporate promo. Inschrijven kan tot 15 maart, waarna wij 3 bedrijven uitkiezen die voor de gratis promo in aanmerking komen.

Voorwaarden:

  • Je bent lid van de VOG
  • Je bent het er mee eens dat wij jouw promofilm ook gebruiken voor onze eigen promotionele doeleinden
  • Bij voorkeur kiezen we nu even voor bedrijven die het nu al een tijdje lastig hebben rondom corona
  • Als je niet in aanmerking komt voor een gratis promofilm, dan doen we je graag een vrijblijvend ander voorstel

In alle gevallen komen we graag een keer vrijblijvend langs om de mogelijkheden door te spreken.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.