Gezocht: duurzaam bedrijf

Tegenwoordig zijn steeds meer bedrijven bezig met duurzaamheid. Zijn jullie zo’n bedrijf? En zouden jullie het leuk vinden om de kennis en ervaring over het ontwerpen van duurzame producten en/of diensten over te brengen aan leerlingen? Neem dan snel voor meer informatie contact op met Maarten. (maartenakkermans@biekorf.nl – 0644358313)

Medio mei gaat BS De Biekorf aan de slag met het thema ‘Duurzaam design’ met de groepen 7 & 8. In dit thema staat centraal: Hoe kunnen nieuwe ontwerpen ervoor zorgen dat we beter met de wereld omgaan? Welke ideeën zijn er nu al en wat zou er in de toekomst nog meer kunnen? De kinderen gaan binnen dit thema de mogelijkheden onderzoeken. Als duurzaam bedrijf kunnen jullie een enorm grote rol spelen in de kennis van deze kinderen over dit onderwerp. 

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.