Geslaagde VOG Industrie lunch met gastspreker Kasper Klaarenbeek

Een heerlijk lentezonnetje, een super restaurant, een mooie groep ondernemers in combinatie met de burgemeester en wethouder en een interessante gastspreker. Kortom alle ingrediënten waren weer aanwezig bij de eerste VOG Weeshuys lunch van 2022. Na een korte opening door voorzitter Rom van Oers en een dankwoord van de burgemeester voor de inzet van het bedrijfsleven voor het opzetten van het vluchtelingen opvangplaats in de Schattelijn, nam gastspreker Kasper Klaarenbeek de aanwezige ondernemers mee in hoe om te gaan als ondernemer in deze roerige tijden vol met veranderingen.

Bij iedere gang van het menu werd een onderdeel van het managen in roerige tijden opgepakt. Dit gaf aan de diverse tafels voldoende stof voor interessante discussies.

Een mooie inhoudelijke lunch! En op 10 juni a.s. staat de volgende VOG Weeshuys lunch al weer ingepland.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.