Geslaagde VOG Golfdag

Op donderdag 7 oktober was de VOG Golfdag op Golfbaan de Kurenpolder in Hank. Het was een prachtige dag voor dit evenement. Een aantal deelnemers begon met een lunch. Daarna gingen de deelnemers aan de slag met de wedstrijd of clinic. Bij de clinic werd er na een korte uitleg flink op los geslagen vanaf de driving range. Aansluitend werden er nog 2 holes gelopen met kleine groepen. Bij de wedstrijd was er meer competitie. Een aantal leden gaat regelmatig golfen en is vaste klant bij de Kurenpolder, terwijl anderen met handicap 54 zelden een bal slaan, maar dat mocht de pret niet drukken.

De sfeer was goed, het weer was prachtig en na een ontspannen middag stond er een heerlijke BBQ klaar. Er werd heerlijk gegeten en uiteraard waren er een aantal leuke prijzen. Mede dankzij de sponsoring door VOG leden In Summa (golfballen), Perfect Care (prijzen) en Brandrs (fotografie) kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde dag!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.