Geslaagde VOG Golfdag

Op donderdag 7 oktober was de VOG Golfdag op Golfbaan de Kurenpolder in Hank. Het was een prachtige dag voor dit evenement. Een aantal deelnemers begon met een lunch. Daarna gingen de deelnemers aan de slag met de wedstrijd of clinic. Bij de clinic werd er na een korte uitleg flink op los geslagen vanaf de driving range. Aansluitend werden er nog 2 holes gelopen met kleine groepen. Bij de wedstrijd was er meer competitie. Een aantal leden gaat regelmatig golfen en is vaste klant bij de Kurenpolder, terwijl anderen met handicap 54 zelden een bal slaan, maar dat mocht de pret niet drukken.

De sfeer was goed, het weer was prachtig en na een ontspannen middag stond er een heerlijke BBQ klaar. Er werd heerlijk gegeten en uiteraard waren er een aantal leuke prijzen. Mede dankzij de sponsoring door VOG leden In Summa (golfballen), Perfect Care (prijzen) en Brandrs (fotografie) kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde dag!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.