Fotoverslag VOG Rally 2022

 

Afgelopen zaterdag 18 juni was het dan zover; de VOG Rally van 2022. In totaal deden er 26 equipes mee, we zijn erg blij met deze mooie opkomst!

Alle equipes verzamelden zich op de karakteristieke Markt in Geertruidenberg. Erg leuk was het om te zien hoe er al snel veel publiek kwam kijken naar de start van dit unieke evenement.

Het was ook gelijk een gezellig samenzijn van alle deelnemers. Omdat het erg warm was, werd in het Oude Raadshuys naast het Ondernemershuys de uitleg gegeven over de rally. Hierna ging de rally van start. Het was een mooie route die ging langs o.a. Standdaarbuiten, Zundert, Etten-Leur en Prinsenbeek.

We eindigden (gelukkig met alle deelnemers) in het Boothuijs van VOG-bestuurslid Martijn Nieuwenhuijsen voor de prijsuitreiking en de BBQ. Deze ruimte stelde Martijn als sponsor ter beschikking. Hier werden ook de winnaars bekend gemaakt: Floris Wubbena (Rijppaert & Peeters Advocaten) en Jean-Paul Schuurmans (Vacumetal), nogmaals van harte gefeliciteerd!

Namens het bestuur van de VOG willen wij alle sponsoren van de VOG Rally bedanken: Hoofdsponsor EMAR Offshore Services, Rijppaert & Peeters Advocaten, Uitzendbureau Brabant, De Jong Marine Service, GJ Yachting en Het Boothuijs. Tevens willen ook CreAnoeska bedanken voor de bloemen van de winnaars en Champion Trophy Products voor het sponsoren van de twee grote bekers en de medailles voor alle deelnemers.

Wij kijken al uit naar de VOG Rally in 2023!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten