Bezoek Koningin Maxima ook een ‘bekroning’ voor de VOG

Afgelopen woensdag 15 december kregen we een grote verrassing. Op deze dag zouden horecaondernemers uit de gemeente Geertruidenberg op drie verschillende locaties in de gemeente de Commissaris van de Koning ontvangen. Pas kort van tevoren kregen we echter te horen dat dit niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Máxima zou zijn!

Ze bracht een werkbezoek aan de horecaondernemers, om met hen in gesprek te gaan over de impact van de coronacrisis op hun onderneming en persoonlijke situatie. In de gesprekken ging het met name over de uitdagingen van het ondernemen in de coronacrisis, de impact van de avondlockdown en de toekomstverwachtingen.

Het bezoek was voor ons als VOG ook een soort van bekroning van onze werkzaamheden. We hebben van dichtbij ervaren dat de horecaondernemers, waarvan er veel lid zijn van de VOG, een ongekende flexibiliteit hebben getoond de afgelopen twee jaar. Op ons initiatief hebben wij sinds het begin van de crisis veel online sessies georganiseerd, waarbij ook vaak gemeente en KHN aansloten. Door deze sessies zochten de ondernemers de samenwerking op en kwamen met creatieve initiatieven. Hierbij steunen wij onze leden waar het kan en hopelijk kunnen deze ondernemers spoedig weer ondernemen zonder belemmeringen. 

We waarderen dat er vanuit het Koninklijk Huis aandacht is voor de situatie voor ondernemers. We zijn trots op deze VOG-leden dat ze hun verhaal op deze manier hebben willen delen. 

Laatste nieuwsbrief van 2021
Ondanks het voortduren van de coronacrisis hebben we een aantal geslaagde bijeenkomsten kunnen organiseren en ondernemers op verschillende manieren bij elkaar gebracht. Wij hebben de VOG Zomerborrel in de tuin van het Ondernemershuys georganiseerd, de VOG Rally met een mooie opbrengst voor het goede doel, een bijzonder gezellige VOG Golfdag en voor het industrie-segment de gewaardeerde VOG Weeshuys lunches.

Wij spreken de hoop uit dat 2022 echt een beter jaar gaat worden. Wij hebben daar het volste vertrouwen in en hebben alvast een mooi jaarprogramma samengesteld. De eerste bijeenkomst is de VOG Nieuwjaarsborrel op 27 januari, waar we graag vele VOG leden ontmoeten.

Namens het voltallige bestuur wensen wij jullie fijne feestdagen en op naar een mooi 2022!

Rom van Oers,
Voorzitter Bestuur VOG

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.