Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.

 

Onze inloopborrels zijn doorgaans gehuisvest in het Ondernemershuys, waar onze leden in een ontspannen sfeer kunnen netwerken en ervaringen kunnen uitwisselen. Echter, deze maand maken we een uitstapje naar Skihut de Witte Leeuw vanwege een verbouwing in het oude raadhuis.

 

Tijdens deze inloopborrel zal COCOON, een realtime subsidieplatform, ons meenemen in de wereld van subsidies. Verwacht een boeiende presentatie over subsidies in het algemeen, verdieping in regionale en MKB-gerelateerde onderwerpen, praktische tips voor wie gebruik wil maken van subsidies, en enkele concrete voorbeelden van belangrijke regelingen. Iedere organisatie kan minimaal €30.000 aan subsidie ophalen!

 

COCOON zal ook een live demonstratie geven tijdens de borrel. Contacteer ons als jij graag in aanmerking zou willen komen voor deze demonstratie.

 

Natuurlijk biedt de VOG Inloopborrel nog steeds de gelegenheid om te netwerken met mede-ondernemers, bestuursleden te ontmoeten en bij te praten over de laatste ontwikkelingen in onze gemeente en je eigen bedrijf. Wij zorgen zoals altijd voor drankjes en lekkere hapjes.

 

Geen aanmelding vereist voor deze inloopborrel. Alle VOG-leden zijn van harte welkom om bij de Witte Leeuw. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 28 september!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten