Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.

De deelnemers die zich hadden ingeschreven voor de lunch werden hartelijk ontvangen in het Koetshuis, waar een uitgebreid lunchbuffet klaarstond. De overige deelnemers arriveerden kort daarna, waarna de groep gezamenlijk instructies kreeg. De wedstrijdspelers gingen als eerste van start na de instructie, terwijl deelnemers aan de clinic een half uur later begonnen.

Na enkele uren van golfen kwam iedereen weer bijeen in het Koetshuis, waar een heerlijke barbecue was voorbereid. Tijdens dit culinaire genot werden de felbegeerde prijzen uitgereikt. Bij de clinic was dit jaar maar een beker te winnen. Nikki Klein nam de wisselbeker over van Danny Jansen (My Cool Kitchen). De wisselbeker van de wedstrijd is dit jaar door Jim Koopmans overgenomen van Hugo Broeders (Studio Hugo). Wie o wie zal de wisselbekers volgend jaar naar huis nemen …

Totale uitslag:

 Winnaars wedstrijd:

  1. Jim Koopmans
  2. Rob Slieker
  3. Peter Buijks

Winnaar Clinic:

  1. Nikkie Klein

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten