OTG zoekt bedrijfsfilms

Jaarlijks organiseert Stichting Onderwijs Techniek Geertruidenberg (OTG) voor de leerlingen van de groep 7 van de basisscholen in de gemeente Geertruidenberg een bedrijfsbezoek bij een lokaal bedrijf.

Ieder jaar zijn er bedrijven waar we een kijkje mogen nemen.

Met de geldende corona-maatregelen gaan we dit schooljaar niet op bedrijfsbezoek maar willen we het bedrijfsbezoek in een ander vorm laten plaatsvinden.

We willen een digitaal kijkje geven bij een aantal lokale bedrijven. En hiervoor zijn wij op zoek naar bedrijfsfilms die laten zien hoe het werkt binnen een bedrijf waar techniek een grote rol vervult.

Beschikt u over een bedrijfsfilm die wij mogen gebruiken om te laten zien aan de groep 7 leerlingen, laat het weten aan Nicole de Kort (n.dekort@geertruidenberg.nl).

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.