Maak kennis met nieuw bestuurslid Mariëlle Wirken!

We hebben ondertussen allemaal al gehoord dat het bestuur van de VOG is aangevuld met twee nieuwe, frisse leden. Waaronder Mariëlle Wirken. Maak in dit artikel kennis met haar, een advocaat die al van jongs af aan in de gemeente woont.

Mariëlle woonde vroeger in Geertruidenberg en nu in Raamsdonksveer. Ze is nu zo’n acht jaar advocaat. “Ik ben onderdeel van Rijppaert & Peeters Advocaten, waar ik me richt op het huur- en arbeidsrecht. Bij adviesvragen of conflicten over de (ver)huur van winkelruimte, kantoorruimte of woonruimte sta ik als huurrechtspecialist particuliere (ver)huurders, vastgoedeigenaren en woningcorporaties bij. Binnen én buiten de rechtszaal. Daarnaast ben ik dus ook werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk. Hierin adviseer en procedeer ik over de meest uiteenlopende kwesties. Hierbij kun je denken aan advies over een arbeidsovereenkomst, ontslagzaken en dergelijke onderwerpen. Wat zo leuk is aan mijn werk, is de afwisseling. Als advocaat kom je regelmatig in de rechtszaal, maar ook bij de klanten zelf. Veel van mijn zaken spelen zich bovendien ook binnen en rondom de gemeentegrenzen af. Ik leer zo heel veel over de omgeving. Binnen de rechtsgebieden waarin ik werkzaam ben komen, vooral binnen het huurrecht, vaak complexe zaken voor. Dat maakt iedere dag weer anders.”

Nadat Mariëlle een aantal VOG-activiteiten had bijgewoond voelde ze zich al snel thuis binnen de VOG. “Wat ik zo gaaf vind is dat de VOG een vereniging door en voor ondernemers is. Wat de vereniging doet is bovendien heel eigen. Niet alleen evenementen organiseren, maar ook de mate van diversiteit binnen de gemeente is speciaal. Daarbij denk ik dat de verbinding en samenwerking tussen de ondernemers in de gemeente een punt is om aan te werken.” Als nieuw bestuurslid wil ze daarnaast graag een inhoudelijke verdiepingsslag geven aan de VOG-evenementen. “Ik merk dat een gastspreker bij één van onze nieuwste evenementen, de maandelijkse inloopborrel, echt van toegevoegde waarde kan zijn voor de leden. Hier kunnen we verder in groeien, net als in het contact met onze leden.”

In de toekomst ziet ze de vereniging als een uniek, groot en sterk netwerk waar iedere ondernemer voordelen van heeft. 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.