pluslid-badge

ESQ Advocaten

Centraleweg 16
4931 NB
Geertruidenberg
+31 (0)162 – 52 30 33
info@esq.nl
website: https://www.esq-advocaten.nl/

ESQ Advocaten is gevestigd in Geertruidenberg.

Wat ons advocatenkantoor onderscheidt is onze werkwijze. Wij staan voor service en samenwerking.

Of u nu een particulier bent of een ondernemer, wij zijn altijd betrokken bij uw zaak. We hanteren geen onnodig moeilijke woorden. Veel liever zijn we duidelijk. Duidelijk over wat we doen én wat onze dienstverlening kost. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Hebt u een juridisch geschil of wilt u juist problemen voorkomen? Bel ESQ Advocaten via het telefoonnummer 0162-523033 voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn u graag van dienst.

ESQ Advocaten lanceert ESQUIRE
Het antwoord op ieder HR-vraagstuk: ESQUIRE is een online platform met informatie, model-overeenkomsten en -brieven mbt alle HR-thema’s. Lees hier verder.

VOGplusVoordeel

AVG-scan exclusief voor VOG-leden.

Normaal kost deze scan € 250,00, exclusief voor VOG-leden bieden wij deze aan voor € 125,00.

Nieuwe regels over privacy
Per 25 mei 2018 vervalt de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens en gaat de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht in de hele EU. Alle Nederlandse verwerkers van persoonsgegevens moeten hieraan voldoen. Dit zal in het algemeen voor alle VOG-leden van toepassing zijn.

De AVG verplicht organisaties om persoonsgegevens rechtmatig te verwerken en de verzameling en verwerking te beperken tot specifieke, duidelijk omschreven en gerechtvaardigde doeleinden. De AVG geeft individuen meer controle over hoe hun persoonsgegevens worden gebruikt, inclusief het recht op toegang tot hun persoonsgegevens, correctie en verwijdering hiervan. Organisaties hebben een verantwoordings- en transparantieplicht. Daarnaast moeten zij kunnen aantonen dat zij de AVG op de juiste manier naleven.

De AVG kent bij overtreding forse boetes, tot 20 miljoen euro of 4% van de jaarlijkse wereldwijde omzet. Het is dus zaak hieraan te voldoen.

Compliance
ESQ Advocaten biedt een AVG-scan waarmee wij, samen met u, vaststellen wat er moet gebeuren om te voldoen aan de komende regelgeving. Normaal kost deze scan € 250,00, voor VOG-leden bieden wij deze aan voor € 125,00. De scan levert een kant-en-klaar plan van aanpak op ter verdere implementatie zodat u uw compliance qua AVG op orde kunt krijgen. Wij kunnen u bij verdere uitvoering uiteraard van dienst zijn.

Interesse? Mail ons op info@esq.nl onder vermelding van VOG AVG-scan