pluslid-badge

WIJmetAARTS Accountants en Adviseurs

Keizersdijk 14
4941 GE
Raamsdonksveer
+31 (0)162 – 314 081
info@wijmetaarts.nl
website: https://wijmetaarts.nl/

Als ondernemer of organisatie wil je vooruit. Dat kan op allerlei manieren: groter groeien, beter worden of gewoon de volgende stap maken.
Wat je doelstellingen ook zijn, wij helpen graag om ze te bereiken. Natuurlijk zijn we van de cijfers. Je kunt bij ons aankloppen voor de inrichting van je boekhouding, accountancy of voor fiscale vraagstukken. Ook voor (arbeids- / fiscaal) juridisch advies en bedrijfsadvies draaien we onze hand niet om. Ons team van specialisten staat altijd klaar om je verder te helpen. We geven niet alleen antwoord op een vraag, maar kijken ook naar het grotere plaatje. Om te zien wat we straks samen kunnen bereiken.

Zie ons als een klankbord. Graag geven we feedback op je plannen om ze nog beter maken. Misschien brengen we je zelfs wel op een idee of voeren we een verhitte discussie. Wat we niet doen, is je vertellen hoe je je bedrijf moet runnen. Het is ten slotte jouw bedrijf. We zien niets liever dan dat je daar het maximale uit haalt. WIJmetAARTS is een samenwerkingsverband tussen verschillende ondernemingen die samenwerken onder één paraplu.

BEZOEK WEBSITE

CONTACT

wijmetaarts_raamsdonksveer_def