F&A-support: “Het contact met mijn klanten is misschien wel het belangrijkste van alles”

Yvonne Weterings is een nieuw VOG-lid, maar in het bedrijfsleven van de gemeente is ze zeker niet nieuw. Yvonne runt al sinds 2003 haar eigen administratiekantoor F&A-support in Geertruidenberg en is een echte professional op het gebied van financiële administraties. 

In dit artikel vertelt ze over haar carrière en welke invloed de coronamaatregelen op haar hebben.

Door Sara Berende

Yvonne Weterings is opgegroeid in Hank en woont nu 23 jaar in Geertruidenberg. Haar familie is al generaties lang een echte horecafamilie. Ook Yvonne heeft lang in de horeca gewerkt als bijbaan, maar ging toch een andere kant op. Na haar middelbare school studeerde Yvonne aan het St. Olof de MDS, waar ze de specialisatie groothandel afrondde. Na haar studie heeft ze zo’n 10 jaar bij een internationale groothandel in hengelsport gewerkt, waar ze al vrij snel de boekhouding inrolde.

Yvonne ging zich meer verdiepen in boekhouding en kwam in 2002 te werken bij een accountant. Een jaartje later richtte ze haar eigen administratiekantoor op, wat ze toen nog naast haar baan deed.  Pas in 2010 pakte ze door en raakte haar bedrijf in een groei. Nu is het haar fulltimebaan: “F&A-support is een administratiekantoor met een persoonlijke touch.” Yvonne ondersteunt ondernemers bij het opzetten, voeren of herindelen van de administratie, zodat deze aansluit bij de wensen van de ondernemers.

Dat Yvonne ondernemer is geworden, is niet verrassend: “Ik was altijd al met het ondernemerschap bezig. Ik deed vroeger voor meerdere mensen in mijn omgeving de administratie naast mijn baan en ben er dus echt ingerold.” Het ondernemerschap trok haar om meerdere redenen: “Ik vind de vrijheid van het ondernemerschap heel fijn. Je beslist zelf welke richting je opgaat en je bepaalt dus je eigen werkvreugde.” Ook vindt Yvonne het leuk om andere ondernemers te laten zien dat administratie helemaal niet vervelend is: “Ik probeer mensen juist enthousiast te maken voor de administratieve taken!”

Yvonne is een ondernemer met een groot doorzettingsvermogen en een goed inlevingsvermogen. Ze is erg betrokken en maakt tijd voor haar klanten. Dat is in deze tijd ook goed terug te zien. “Het is door de coronacrisis onverminderd druk en het wordt alleen maar drukker. Mijn klanten vragen mij om steun omdat ze dicht zijn, maar er zijn ook klanten die om steun vragen omdat ze het drukker hebben dan ooit.” Yvonne staat altijd klaar voor haar klanten. Op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk gebied heeft ze goed contact: “Ik weet van mijn klanten veelal hoe het met ze gaat. Persoonlijk contact is enorm belangrijk, ik vind het misschien nog wel het belangrijkste van mijn werk.”

Sinds korte tijd is Yvonne lid van de VOG: “Ik vind dat de VOG de laatste tijd een enorme inhaalslag heeft gemaakt in de verbinding met elkaar. De uitwisseling van informatie onderling, de samenwerking met de gemeente Geertruidenberg en de informatie in de nieuwsbrieven én op de website zijn een echte meerwaarde!”

 

Wil je ook een keer met jouw bedrijf in de spotlights staan? Word dan nu lid van de VOG en Sara neemt contact met je op! Of stuur haar zelf een e-mail: sara@vog.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.