Cadeaubon voor de zorg overal te besteden

Vorige week woensdag werd op de Dag van de Zorg aan alle 630 zorgprofessionals in onze gemeente een cadeaubon van 10 euro uitgereikt. Een mooi initiatief van VOG-lid Hubert Boelaars en Hannie Broeders. De benodigde sponsoring om deze cadeaubonnen mogelijk te maken werd gevonden bij het bedrijfsleven in onze gemeente. En ook de VOG heeft daar haar steentje aan bijgedragen. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Commotie
Na uitreiking van de cadeaubonnen ontstond er bij diverse ondernemers wat commotie. Want kon de cadeaubon alleen besteed worden bij de deelnemers aan de Walk of Taste? Waarom niet bij alle horeca-ondernemers in de gemeente? De sponsoring door het bedrijfsleven is tenslotte gericht op de zorgmedewerkers, maar uiteindelijk wordt het sponsorgeld besteed bij de horeca, waar afgelopen jaar toch ook flinke klappen gevallen zijn. En dan kan het niet de bedoeling zijn dat er maar enkele bedrijven van kunnen profiteren.

Overal te besteden
Na overleg door de VOG met de initiatiefnemers is afgesproken dat de cadeaubon sowieso bij de deelnemers aan de Walk of Taste te besteden is, maar ook bij alle andere horecagelegenheden die de bon willen accepteren! De horeca-ondernemers kunnen zelf aangeven aan klanten dat ze de cadeaubonnen accepteren en vervolgens kunnen ze deze inwisselen voor geld bij Hubert Boelaars.

Zo komt een mooi initiatief uiteindelijk geheel ten goede aan onze zorgprofessionals en de horecasector in onze gemeente.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.