1ste editie Taste of Business was een succes!

Donderdag 30 september was de 1ste editie van de VOG Taste of Business. Een avond waar ondernemers konden proeven aan een 3 gangen menu, zich lieten informeren en elkaar konden ontmoeten. Even uit je bubbel te stappen en nieuwe indrukken op te doen. Ook niet-leden van de VOG mochten hieraan deelnemen.

Je gaat ondernemen omdat je ergens in gelooft!

Als kleine zelfstandige heb je veel aan je hoofd. Je bent overal zelf verantwoordelijk voor. Als je financiële zorgen hebt belemmert dat je ondernemen. Onderzoeken bewijzen dat je zelfs je IQ daalt als je financiële zorgen hebt. Je kunt niet meer helder nadenken. Om te kunnen groeien is het dan belangrijk dat je je weet wat de financiële mogelijkheden zijn. 

Deze Taste of Business editie vertelden 3 experts hun tips.

Marc Pullen van Pullen & Partners belichtte de mogelijkheden op het gebied van financiële leningen en pensioen. Wat moet je weten als je je huis gedeeltelijk gebruikt als kantoor of werkruimte? 

En wat moet je als ondernemer nu weten voor je pensioen later?

Verbrugge belichtte het risico van de (cyber) aansprakelijkheid. Wie is er aansprakelijk als je webshop gehackt wordt bijvoorbeeld?

Cyber criminaliteit is één van de grootste risico’s op dit moment. Zorg dat je je daarvan op de hoogte bent, want jij bent aansprakelijk wat er met je gegevens gebeurd.

Alfa Accountants en Adviseurs belichtten verschillende rechtsvormen die voor de kleine zelfstandige ondernemer interessant , wat je moet weten wat er op de factuur moet staan en welke belasting is bij welk type verkoop van goederen of diensten. Zeker bij verkopen aan het buitenland is het oppassen! 

De sfeer zat er goed in. Het eten was heerlijk met een onder andere een lekkere Veerse Stoof en Bergse panna cotta.

Het was een avond vol nieuwe ontmoetingen en ideeën. Fijn om te zien dat er zoveel interesse was voor de onderwerpen en hopelijk tot de volgende editie!

Jessica Eland

Coordinator ZZP

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.