pluslid-badge

MaxPrevent

Sterrekroos 4
4941 VZ
Raamsdonksveer
+31 (0)162 – 85 25 92
info@maxprevent.nl
website: https://maxprevent.nl/

MaxPrevent is dé specialist in bedrijfsveiligheid. Door onze ruime expertise zijn wij in staat voor nagenoeg elke branche een passend plan te maken op het gebied van bedrijfsveiligheid, arbo-organisatie en personeelsbeleid. Dit doen we vanuit onze overtuiging dat veiligheid, gezondheid en welzijn alleen gerealiseerd kan worden door het stellen van hoge kwaliteitseisen met betrekking tot het leveren van onze diensten.

Door de wijzigingen in de Arbeids- omstandighedenwet (Arbowet) ligt de verantwoordelijkheid voor veiligheid op en om de werkplek steeds meer bij de ondernemer.

U blinkt als ondernemer uit in uw vak; u heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. U treft bij MaxPrevent professionals die met dezelfde passie hun vak uitvoeren.

CONSULTANCY

VEILIGHEIDSKUNDIG ARBO HRM

Consultancy is maatwerk!
MaxPrevent is uw partner op het gebied van bedrijfsveiligheid, arbo-organisatie en HRM. Onze deskundige consultants nemen u het werk uit handen door o.a. het opstellen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie, verdiepende onderzoeken, personeelszaken en arbobeleid.

CURSUSSEN EN TRAININGEN

OPEN INSCHRIJVING EN
IN-COMPANY

Voor bedrijven en particulieren!
We onderscheiden ons met onze cursussen vanuit onze overtuiging en doelstelling dat elke deelnemer na het volgen van de MaxPrevent cursus praktijkgericht, adequaat en met vertrouwen zijn taken op het gebied van (bedrijfs)veiligheid uit kan voeren.

VEILIGHEIDSMATERIALEN

WEBSHOP – ADVIES – CURSUS

Op de werkvloer en thuis!
MaxPrevent is totaal leverancier op het gebied van veiligheidsmaterialen. MaxPrevent adviseert in het maken van de juiste keuzes.
Ook voor de technische controles, keuringen, opleidingen en cursussen kunt u bij ons terecht.

LEES MEER LEES MEER LEES MEER

Waarom MaxPrevent?

DESKUNDIG, GEPASSIONEERD EN BETROKKEN