Gezocht: ondernemende, nieuwsgierige student(e) met een goed gevoel voor taal

Ben jij een ondernemende, nieuwsgierige student(e) met een goed gevoel voor taal?  En zou je het leuk vinden om onze redactie te helpen met het schrijven van leuke artikelen, posts en interviews? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige student(e) die het leuk vindt om te schrijven. We communiceren via diverse kanalen zoals onze website, social media (facebook en linkedin) en e-mail nieuwsbrieven. We richten ons primair op de leden van de VOG en de ondernemers binnen de gemeente Geertruidenberg.  Hiervoor schrijven we regelmatig artikelen over actuele onderwerpen en ontwikkelingen binnen de vereniging en de gemeente Geertruidenberg.

Wil jij graag artikelen schrijven en je communicatie skills verder ontwikkelen bij een ondernemersvereniging die begrijpt wat de ondernemer van nu wil lezen? En daarmee ook nog wat bijverdienen? Reageer dan door een mail te sturen naar info@vogweb.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.