Gezocht: ondernemende, nieuwsgierige student(e) met een goed gevoel voor taal

Ben jij een ondernemende, nieuwsgierige student(e) met een goed gevoel voor taal?  En zou je het leuk vinden om onze redactie te helpen met het schrijven van leuke artikelen, posts en interviews? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige student(e) die het leuk vindt om te schrijven. We communiceren via diverse kanalen zoals onze website, social media (facebook en linkedin) en e-mail nieuwsbrieven. We richten ons primair op de leden van de VOG en de ondernemers binnen de gemeente Geertruidenberg.  Hiervoor schrijven we regelmatig artikelen over actuele onderwerpen en ontwikkelingen binnen de vereniging en de gemeente Geertruidenberg.

Wil jij graag artikelen schrijven en je communicatie skills verder ontwikkelen bij een ondernemersvereniging die begrijpt wat de ondernemer van nu wil lezen? En daarmee ook nog wat bijverdienen? Reageer dan door een mail te sturen naar info@vogweb.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.